Expo - Midzomernachtdroom
DAC - Expo - Midzomernachtdroom
Wekenlang doken ze samen met enthousiaste kunstenaars in de wondere wereld van de kunst. Ze leerden van elkaar. Ze lachten samen de zomer tegemoet.

De kunstexpositie Midzomernachtdroom is te zien van 12 tot 26 juni en toont het resultaat van de intens vrolijke samenwerking tussen DAC, Het Berenhuis en Art 27 vzw. De opbrengst van de kunstverkoop en rondleidingen gaat naar het zomerprogramma van DAC en de zomerkampen van Het Berenhuis.

Allemaal staan zij achter Artikel 27 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: 'Iedereen heeft het recht om te genieten van kunst en cultuur en om deel te nemen aan het culturele leven van een gemeenschap.'

Midzomernachtdroom toont werk van :
Abdin, Alessio, Ali, Ammar, Annick, Ariana, Ashley, Camie, Ecrin, Ella, Ellen, Els, Erwin, Fatima, Flo, Fran, Hilde, Ibrahim, Jakob, Joren, Katharina, Katrien, Lesley, Liselotte, Malak, Manou, Maxime, Melissa, Meriam, Meyrem, Mohamed, Nema, Patricia, Pien, Pippa, Salim, Sukeyna, Tuana, Wafaa

Dank je wel aan de kunstenaars die de ateliersessies begeleidden :
Christa Claessens, Frieda Geybels, Marijke Henkens, Luc Meekers, Herwig Nulens, Zjeeke Polleunis en Jean Stuyck.

Gastkunstenaars :
Pieter Bas, Goedele De Mey, Frieda Geybels, Marijke Henkens, Ils Lambrichts, Christine Morren, Herwig Nulens, Jean Stuyck, Mieke Tambuyzer en Stefan Vanlangendonck.
19 mei 2022
Meer nieuws
Wil je meer informatie?
Sofie Neuteleers