Expo: midzomernachtdroom
DAC - Expo: midzomernachtdroom
Algemeen
12 juni 2022
Er waren eens nieuwe buren die vrienden wilden worden. Ze droomden van een zomer die passie en talent viert. Van verschillen die niet belangrijk zijn, als je samen doet wat je graag doet. Wekenlang doken ze samen met enthousiaste kunstenaars in de wondere wereld van de kunst. Ze leerden van elkaar. Ze lachten samen de zomer tegemoet.

De kunstexpositie Midzomernachtdroom is te bezichtigen van 12/06 tot 26/06 en toont het resultaat van de intens vrolijke samenwerking tussen DAC en Het Berenhuis.

Midzomernachtdroom toont werk van :

Abdin, Alessio, Ali, Ammar, Annick, Ariana, Ashley, Camie, Ecrin, Ella, Ellen, Els, Erwin, Fatima, Flo, Fran, Hilde, Ibrahim, Jakob, Joren, Katharina, Katrien, Lesley, Liselotte, Malak, Manou, Maxime, Melissa, Meriam, Meyrem, Mohamed, Nema, Patricia, Pien, Pippa, Salim, Sukeyna, Tuana, Wafaa

Dank je wel aan de kunstenaars die de ateliersessies begeleidden :

Christa Claessens, Frieda Geybels, Marijke Henkens, Luc Meekers, Herwig Nulens, Zjeeke Polleunis en Jean Stuyck.

Gastkunstenaars :

Pieter Bas, Goedele De Mey, Frieda Geybels, Marijke Henkens, Ils Lambrichts, Christine Morren, Herwig Nulens, Jean Stuyck, Mieke Tambuyzer en Stefan Vanlangendonck.

Midzomernachtdroom is een organisatie van Art 27 vzw (Het Berenhuis) en DAC (Dienstencentrum 't Weyerke). De opbrengst van de kunstverkoop en rondleidingen gaat naar het zomerprogramma van DAC en de zomerkampen van Het Berenhuis.
Andere activiteiten
Wil je meer informatie?
Sanne Swijsen - Projectcoördinator DAC